Bug with windows exploder (explorer)

Help and support forum for Mike Simpson's RW Tools

Moderator: mikesimpson

Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby tg626 » Mon Aug 14, 2017 2:38 pm

This may be reported but I didn't see it.

If the Asset Editor window is open, and I open windows explorer in my 2nd monitor, I can navigate "forward" fine, but as soon as I click UP or BACK the system freezes, the explorer window I had open closes, and Windows explorer (and therefore the desktop) crashes and restarts.

Widows 10 Home, v1703, Build 15063.540, RW_tools 7.0.31
MSI Gaming 970 (MS-7693), AMD FX-6350/6 Core/3.9Ghz, 16GB Memory, NVIDIA GeForce GTX 1050, Windows 10 Home 64bit

Precision, the quality of being precise...Oh Rly?
User avatar
tg626
 
Posts: 124
Joined: Fri Oct 02, 2015 12:51 pm
Location: Burbank - formerly Balitimore

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby buzz456 » Mon Aug 14, 2017 6:16 pm

I'm still on win7 tried this and had no problem. !*don-know!*
Buzz
39 and holding.
"Some people find fault like there's a reward for it."- Zig Ziglar
"If you can dream it you can do it."- Walt Disney
Image
User avatar
buzz456
Site Admin
 
Posts: 13951
Joined: Sun Mar 21, 2010 9:30 am
Location: Sycamore, Il

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby mikesimpson » Mon Aug 14, 2017 6:46 pm

I have Windows 10 Home here and have tested it on a 2 monitor system with Windows Explorer in the 2nd monitor and can't replicate this problem. So I have no idea why that would happen. The code for the Assets Editor screen does not capture the up/down keys for any special processing as far as I can remember, but I will have a further look into it to see if there is anything there which might cause this but it is unusual for 2 programs to interact with each other.

Mike
mikesimpson
Forum Mod
 
Posts: 284
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:49 pm

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby tg626 » Tue Aug 15, 2017 3:50 am

Sorry I wasn't clear, not the up down keys, the Up and Back "buttons" on the menu bar of the windows explorer window...

Like so:

Image
MSI Gaming 970 (MS-7693), AMD FX-6350/6 Core/3.9Ghz, 16GB Memory, NVIDIA GeForce GTX 1050, Windows 10 Home 64bit

Precision, the quality of being precise...Oh Rly?
User avatar
tg626
 
Posts: 124
Joined: Fri Oct 02, 2015 12:51 pm
Location: Burbank - formerly Balitimore

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby buzz456 » Tue Aug 15, 2017 9:21 am

That's what I did only in win7.
back.jpg
back.jpg (197.74 KiB) Viewed 269 times
Buzz
39 and holding.
"Some people find fault like there's a reward for it."- Zig Ziglar
"If you can dream it you can do it."- Walt Disney
Image
User avatar
buzz456
Site Admin
 
Posts: 13951
Joined: Sun Mar 21, 2010 9:30 am
Location: Sycamore, Il

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby mikesimpson » Tue Aug 15, 2017 6:17 pm

Nope, tested that here on Windows 10 Home and it is working fine.

So unless anyone else has any ideas, I have no idea where the problem lies.

Mike
mikesimpson
Forum Mod
 
Posts: 284
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:49 pm

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby tg626 » Tue Aug 15, 2017 7:36 pm

And you had the asset editor window open? It doesn't happen with just the main widow only.

If so... then yeah !*don-know!* I got nothin....
MSI Gaming 970 (MS-7693), AMD FX-6350/6 Core/3.9Ghz, 16GB Memory, NVIDIA GeForce GTX 1050, Windows 10 Home 64bit

Precision, the quality of being precise...Oh Rly?
User avatar
tg626
 
Posts: 124
Joined: Fri Oct 02, 2015 12:51 pm
Location: Burbank - formerly Balitimore

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby buzz456 » Tue Aug 15, 2017 7:57 pm

I did.
Buzz
39 and holding.
"Some people find fault like there's a reward for it."- Zig Ziglar
"If you can dream it you can do it."- Walt Disney
Image
User avatar
buzz456
Site Admin
 
Posts: 13951
Joined: Sun Mar 21, 2010 9:30 am
Location: Sycamore, Il

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby tg626 » Wed Aug 16, 2017 3:06 am

~sigh~ well not the first oddball bug I've had in a Windows system that's for sure.

BTW mikesimpson thank you so much for this invaluable tool! It's a bit of a learning curve, but 90% of my customizing would be impossible to manage without it!
MSI Gaming 970 (MS-7693), AMD FX-6350/6 Core/3.9Ghz, 16GB Memory, NVIDIA GeForce GTX 1050, Windows 10 Home 64bit

Precision, the quality of being precise...Oh Rly?
User avatar
tg626
 
Posts: 124
Joined: Fri Oct 02, 2015 12:51 pm
Location: Burbank - formerly Balitimore

Re: Bug with windows exploder (explorer)

Unread postby mikesimpson » Wed Aug 16, 2017 6:18 pm

tg626 wrote:~sigh~ well not the first oddball bug I've had in a Windows system that's for sure.

BTW mikesimpson thank you so much for this invaluable tool! It's a bit of a learning curve, but 90% of my customizing would be impossible to manage without it!


Tell me about it, you can imagine how much fun I have trying to find bugs like that which may or may not be something to do with my programming.

I am pleased you like the program in any case. There should be an update out soon.

Mike
mikesimpson
Forum Mod
 
Posts: 284
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:49 pm


Return to RW Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest