Not sure if my RW Tools is working now?

Help and support forum for Mike Simpson's RW Tools

Moderator: mikesimpson

Not sure if my RW Tools is working now?

Unread postby Railroy19 » Wed Feb 24, 2016 11:36 am

Hi Mike
I think my RW Tools setup is not working properly. I had a problem with my hard drive on this computer and I may have messed up my program.
Could you tell me what to delete to get RW Tools out of my computer completely so I can buy the program again and start over from scratch?
I would be very appreciative to start over from scratch.
Thank you very much.

Bob
Railroy19
 
Posts: 271
Joined: Thu Apr 25, 2013 5:23 pm

Re: Not sure if my RW Tools is working now?

Unread postby Chacal » Wed Feb 24, 2016 1:03 pm

Just delete the whole folder you installed in.
Over the hill and gathering speed
Chacal
 
Posts: 4478
Joined: Tue Jul 05, 2011 2:11 pm
Location: Quebec, Canada

Re: Not sure if my RW Tools is working now?

Unread postby OldProf » Wed Feb 24, 2016 1:11 pm

. . . and you don't have to "buy it again": just re-install from your previous download or, if you didn't save that package, re-download and install.
Tom Pallen (Old Prof)

{Win 10 Home 64-bit; Intel Core i7 6700 @ 3.40GHz; 16.0GB Single-Channel @ 1063 MHz (15-15-15-364); 2047MB NVIDIA GeForce GTX 960}
User avatar
OldProf
 
Posts: 2665
Joined: Wed Sep 09, 2009 11:09 am

Re: Not sure if my RW Tools is working now?

Unread postby Railroy19 » Wed Feb 24, 2016 4:22 pm

Ok thanks guys.
I'll do that and see what happens.
Railroy19
 
Posts: 271
Joined: Thu Apr 25, 2013 5:23 pm

Re: Not sure if my RW Tools is working now?

Unread postby mikesimpson » Wed Feb 24, 2016 6:09 pm

And if you can't find your user code, just email me direct with your full name and email address and I will send you a new one.

Mike
mikesimpson
Forum Mod
 
Posts: 284
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:49 pm


Return to RW Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest