Can flip the locomotive in this program??

Help and support forum for Mike Simpson's RW Tools

Moderator: mikesimpson

Can flip the locomotive in this program??

Unread postby cnbalasub » Thu Dec 24, 2015 1:57 pm

I have been wondering about flip a locomotive in this program for a while. We all know that the program of Conbuilder for MSTS can flip the locomotive by right-click mouse. I am not sure about RW_Tools can do or not.

Thank you,

John
cnbalasub
 
Posts: 238
Joined: Wed Sep 21, 2011 9:20 pm

Re: Can flip the locomotive in this program??

Unread postby mikesimpson » Thu Dec 24, 2015 5:30 pm

Try the following:-
Edit Scenario menu
Select Route/Scenario
Click the Edit Scenario button
Select the consist you are interested in
Click on the loco
Click on 'Flip Selected item'

Save the consist - should work

Mike
mikesimpson
Forum Mod
 
Posts: 284
Joined: Sun Feb 15, 2009 5:49 pm


Return to RW Tools

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest